Theater Bussum

Theater Bussum


Akkerlaan 21
1403 PS Bussum

035 - 693 28 55

Bezoek website

Bussum en omstreken heeft recht op een lokaal theater midden in de samenleving. Een theater dat actief de bewoners van Bussum zal laten kennismaken met theatrale verrassingen en uitdaagt om te participeren in podiumkunsten.

Maar ook een plek waar voor bedrijven en organisaties zakelijke bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Lezingen, recepties, bedrijfsuitjes en relatiemanagement zijn speerpunten van ons bedrijf. Voorzien van alle gemakken inclusief een professionele horecagelegenheid.

De professionele organisatie van Theater Bussum gecombineerd met een enorme drive van jonge enthousiaste theatermakers zal van Bussum een voorbeeld maken hoe cultuur een onderdeel zal zijn van de lokale samenleving. De inhoudelijke en financiële wijziging van het cultuurbeleid van overheidswege geeft ons een extra impuls om ook gebruik te maken van de commerciële mogelijkheden van een theaterzaal bijbehorende faciliteiten.

Theater Bussum heeft in 2011 de exploitatie van het theater op zich genomen. Er is een sterke verbondenheid met het Gooisch Theaterhuis onder leiding van Laura Doorneweerd. Dansstudio van Harten van Annegien van Harten heeft zich tevens een vaste plaats verworven binnen het Theater Bussum.